×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Kunde Service

 • Leverings tid og priser

  Leveringstiden er så hurtig, som det er muligt. Det vil normalt sige 1-2 hverdage. 
  Hvis varen er på fjernlager eller i restordre kan der påregnes længere leveringstid.
  I tilfælde af at varen er på fjernlager eller i restordre vil De blive informeret herom pr. e-mail eller telefon.
  Varen bliver afsendt via Postnord, til vægts bestemte portopriser.  

 • Sikker Nethandel

  Scansub DK Diver's internet butik fungerer i samarbejde med TELLER. Vi har sikret de følsomme data, der transporteres via nettet ved køb ved at benytte SSL ( Secure Socket Layer ) kryptering til behandling af de følsomme kreditkort data.
  Hos TELLER bliver oplysningerne valideret, det vil sige at kortet undersøges om det er spærret eller ugyldigt.
  Hvis alt er i orden bliver købet godkendt. 
  Scansub DK Diver modtager ingen oplysninger om kredit kort nr. eller udløbs dato. Hos os registreres kun hvem De er, hvor til varerne skal sendes og hvilke produkter, De har bestilt.
  Scansub DK Diver får en meddelelse om at et beløb svarende til Deres ordre er reserveret til os til senere overførsel. Vi ekspederer så Deres ordre og når dette er sket, underretter vi TELLER om at varen er leveret og modtager så det reserverede beløb.

 • Returnering og erstatning

  FORTRYDELSESRET
  De kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17.
  Fortrydelsesfristen Fortrydelsesfristen er 14 dage.
  Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, De har fået varen eller den første levering i hænde.

  De har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før De har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail). Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, De har modtaget varen.
  Hvis De f.eks. modtager det købte mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har De frist til og med mandag den 15. Har De først fået oplysningerne senere, f.eks. onsdag den 3., har De frist til og med onsdag den 17.
  Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan De vente til den følgende hverdag.

  Hvordan fortryder De?
  Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal De tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til sælger. Det er tilstrækkeligt, at De inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til sælger. Hvis De vil sikre Dem bevis for, at De har fortrudt rettidigt, kan De f.eks. gemme kvitteringen for, at De har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelse.

  Medmindre andet er aftalt, skal De selv betale omkostninger (porto/fragt) ved varens tilbagesendelse. Har sælgeren i henhold til aftalen leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare som helhed ikke kunne leveres, påhviler omkostningerne ved tilbagesendelsen dog sælgeren.
  Sælgerens navn og adresse, hvortil varen skal tilbagesendes:

  Navn: Scansub DK Diver
  Adresse: Industrivej 51 F, 4000 Roskilde

  De kan også fortryde aftalen ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset mv.
  Betingelser for at fortryde aftalen
  Det er som hovedregel en betingelse, at De kan tilbagelevere varen i væsentlig samme stand og mængde, som da De modtog den. (Dette vil indebære, at fortrydelsesretten bortfalder i tilfælde af skade eller bortkomst, som køber er skyld i).

  Tilbagebetaling vil ske efter senest 14 dage. For varer løber fristen, fra vi har modtaget underretning om fortrydelsen, samt fra vi har modtaget varen retur eller dokumentation for varens returnering. I andre tilfælde f.eks ved bestilling af special fremstillede varer løber fristen, fra vi har modtaget underretning om fortrydelsen.
  HUSK at oplyse bank reg nr. og konto nr. hvor på De ønsker betalingen returneret til.