×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Orca Dive Club Safaga Village

Produkt Kode: 150000000009

Lagerstatus: Ikke på lager

Orca Dive Club Safaga Village

Vær den første til at bedømme dette produkt

6.099,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Orca Dive Club Safaga Village

Med over 20 dive sites er dykningen i Safaga både spændende og afslappende. Her er kort sagt noget for både nybegynder og den erfarne dykker. Og det perfekte sted at tage dykkercertifikat i ro og mag.

Safaga: Spændende og afslappende dykning

Orca Dive Club Safaga Village er både dykkercenter og resort samlet i ét. Bor du på et af vores hoteller ved Soma Bay og ønsker at bruge et par dage på at dykke, anbefaler vi dykkercentret Orca Dive Club. Og Orca Safaga Village er til dig, der er på ren dykkerferie og gerne vil have en enkel og afslappende atmosfære blandt ligesindede.

Safaga Village er enkelt indrettet, og dykningen henvender sig både til den erfarne dykker og til nybegynderen – det er nemlig også et godt sted at tage certifikat pga de rolige forhold på de indre rev.

Safaga er en af de ældste havnebyer ved Rødehavet, men her er langt mere stille og tilbagelænet end i Hurghada, der ligger ca. 60 km længere nordpå. Orca Dive Club Safaga har tre komfortable dykkerbåde, der ligger lige ved siden af dykkercentret. Herfra sejles ud til de indre rev omkring øen Tobia og til de ydre og sydligere rev, der starter ca. 45 min sejlads fra havnen.

Dykningen

Dykningen er varieret med omkring 20 forskellige dykkersteder og inkluderer både vægdyk, vrag og store koralformationer. Her er masser af revfisk, og det er bestemt ikke uhørt at støde ind i leopardhaj, hvidtippet revhaj, barracuda, tun, snapper, ørnerokke, skildpadder og delfiner.

Panorama Reef er en enorm koralformation – dens vægge falder til over 200 meter med mange grotter og overhæng, gorgonier og blødkoraller. Strømmen gør dette dive site til et af højdepunkterne i området, og det dykkes best som et drift dive. Her ses ofte trevaller, barracudaer og revhajer og ikke mindst napoleonsfisk.

Abu Kafan er sandsynligvis det mest spektakulære dive site i området med fantastiske vægge, der forsvinder i dybet. Fantastiske blødkoraller, gorgonier og sorte koraller finder du i overflod, og her ses regelmæssigt barracudaer, revhajer og skildpadder.

Vragentusiaster taler ofte om Salem Express, en egyptisk passagerfærge, der sank på sin returrejse fra Jeddah i Saudi-Arabien i 1991. Mellem 470-600 mennesker druknede i en af de største tragedier i Rødehavets historie, og dykket betragtes mere som refleksion snarere end fornøjelse.

Har du nitrox-certifikat, er der gratis Nitrox32. Orca Dive Club Safaga er i øvrigt det perfekte sted at tage dykkercertifikat i ro og mag.

Orca Safaga Village

Orca Dive Club Safaga Village ligger i den nordlige ende af Safaga, i det område der hedder Ras Abu Soma. Her er 26 værelser i stueplan, alle er enkelt men funktionelt og komfortabelt indrettet. Her er køleskab, air condition, badeværelse med toilet og bruser samt en lille terrasse. Der er kun få skridt fra værelse til resortets egen sandstrand.

Det tager ca. 1 times tid at køre fra lufthavnen i Hurghada til Safaga og Orca Dive Club.

Restauranten

På hotellet finder du en mindre bar og en hyggelig restaurant med en terrasse, hvorfra du kan nyde den betagende udsigt udover Rødehavet.

Opholdet på Orca Village Safaga er med halvpension, dvs. morgenmad med te/kaffe og aftensmad er inkluderet. På dagsturene er det muligt at tilkøbe frokost og drikkevarer ombord til henh. ca. 5 € og 1 € pr. mand.

Fakta:

 Halvpension

Yderligere information

Yderligere information

video Nej
Producent Nej
Pdf dokument Nej
Bedømmelser
Tags

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.