×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Bali Pondok Sari Beach Bungalow Resort

Produkt Kode: 15000000012

Lagerstatus: Ikke på lager

Bali Pondok Sari Beach Bungalow Resort

Vær den første til at bedømme dette produkt

7.251,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Bali Pondok Sari Beach Bungalow Resort

Ægte ø-stemning på dette hyggelige hotel i første række til stranden med mulighed for at dykke med Werner Lau-dykkercenter og få en masse gode ferieoplevelser.

Pondok Sari Beach Bungalow Resort er et hyggeligt strandhotel på den nordvestlige del af Bali ved Bali Barat-nationalparken, der også inkluderer marinereservatet Menjangan. Hotellet råder over en række autentisk indrettede bungalows. På resortet ligger vores mangeårige samarbejdspartner Diving Center Werner Lau. 

Restauranter

Pondok Sari Beach Bungalow Resort huser en restaurant, hvor frokost og aftensmad serveres a la carte. Restauranten byder på internationale såvel som asiatiske og indonesiske retter. Retterne kan både serveres i restauranten og på stranden.

Pool og strand

Hotellet råder over et poolområde med en stor pool. Hertil findes der liggestole og parasoller i området, som hotellets gæster kan benytte sig af. Hotellet har desuden en privat sandstrand, med tilhørende liggestole. På stranden findes også Pondok Sari Dive center, som tilbyder introduktionskurser til dykning, hvilket foregår i poolen.

Aktiviteter og dykning

På Pondok Sari Beach Bungalow Resort er der mulighed for at blive forkælet i resortets spa. Herudover huser hotellet også Diving Center Werner Lau, som tilbyder dagsdyk på noget af det flotteste koralrev, som Bali kan tilbyde, nemlig Menjangan. En del af husrevet er også en del af kæmpeprojekt, der går ud på at avle og udsætte koraller. Er du til makrodyk, vil du bestemt ikke blive skuffet.

Bemærk, dykningen er ikke med i hotelprisen. Du kan også tage dykkerkursus for nybegyndere eller blot tage med u for at snorkle. Herudover er det muligt at bestille udflugter på hotellet, hvor hotellets gæster kan komme på forskellige udflugter på Bali.  

Pension

Dit ophold på Pondok Sari Beach Bungalow Resort er morgenmad.

Værelser

Pondok Sari Beach Bungalow Resort råder over en række bungalows i forskellige størrelse. Standardbungalowen er indrettet med bambusmøbler og et myggenet omkring sengen. Herudover huser alle disse bungalows også en terrasse med udsigt til resortets have. Desuden har bungalowerne aircondition og eget badeværelse.

Fakta

Faciliteter

 Restaurant

 Spa

 Bar

 Pool

 Gratis badehåndklæde

 Balkon / terrasse

 Butikker

Værelsesfaciliteter

 Satellit-tv

 Wifi / internet

 Air condition

Pension

 Morgenmad

Afstande

 Afstand strand: 0 km

 Afstand til centrum: 15 min

Yderligere information

Yderligere information

video Nej
Producent Nej
Pdf dokument Nej
Bedømmelser
Tags

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.